vrijdag 9 juni 2017

24ste Klingse Kalseibraderij



Met circa 80 kraampjes, drie podia met live optredens, kinderanimatie en andere attracties is de 'Kalseibraderij' uitgegroeid tot één van de belangrijkste evenementen in De Klinge.

Op  zaterdag 1 juli 2017 om 16 uur organiseert het Braderijcomité van De Klinge de 24ste 'Klingse Kalseibraderij'.
Dit jaar hebben we weer een leuk programma! Optredens met veel ambiance van Tomcat, Marco Kimson en Peter Manier. Ook is er heel veel animatie voor iedereen: Clown Poefie, Kindergrime, Kindercircus Ultima Hora, live karikaturen, paaldans-acts voor ruim publiek en veel meer...

Deelnemers betalen 25 EUR. Uitbating eet- of drankgelegenheden 75 EUR. Bij de inschrijving kan men een kraampje reserveren (4 x 1m), kostprijs 20 EUR.

Verenigingen die enkel hun vereniging willen promoten, zonder verkoop, tombola of dergelijke, mogen gratis deelnemen aan de braderij.

Als promotie voor de Kalseibraderij worden 10.000 strooifolders verdeeld en 200 affiches opgehangen.

Daarnaast is er een torenworp met talijke prijzen voor twee leeftijdscategorieën: -8 jaar en van 8 jaar tot 12 jaar.
Het braderijcomité De Klinge vraagt aan de deelnemers om prijzen voor de torenworp ter beschikking te stellen. Deze prijzen worden na de torenworp afgehaald aan het kraam van de deelnemende handelaars, standwerkers of verenigingen.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen?
Uiteraard! Inschrijven kan via mail: carlo.bosschaert@skynet.be.

Opgelet: Inschrijving is pas geldig na betaling. Het inschrijvingsgeld kan overgeschreven worden op het volgende rekeningnummer:
IBAN BE 34 8803 6680 0190
BIC: HBKABEBE22

Meer info:
Foto Bosschaert, Sint-Gillisstraat 26, De Klinge, tel. 03/770.52.56,
carlo.bosschaert@skynet.be


Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten